top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıMuammer Sun Koroları

LLİMBİR

Güncelleme tarihi: 19 May 2020




LLMBİR ( Lösemi-Lenfoma-Miyelom ) Derneğinin bu sene altıncısını düzenlediği geleneksel Lenfoma Farkındalık Yürüyüşü etkinliği 22 Eylül 2019 Pazar günü Ankara Ahlatlıbel Spor Ve Dinlenme Tesislerinde 500 ’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti. Lenfoma hastalığının tanınması, ve hastalığa karşı doğru tedavi yöntemlerine dair bilincin arttırılması amacı ile düzenlenen yürüyüşte ; Lenfoma ve tüm Hematolojik hastalar,hasta yakınları,sağlık çalışanları ve bu hastalıklara karşı mücadelede gönüllü olanlar katılımcı oldu.

Bando takımının neşeli şarkıları eşliğinde başlayan yürüyüş , büyük bir coşku ile sürdü. Yürüyüşün ardından katılımcılar açıkbüfe ikram ve müzik dinletisi eşliğinde zaman geçirdi. Özellikle bu sene ilk defa aramıza katılan Muammer Sun Eğitişim Korosu’ nun Afrika dillerindeki şarkıları , çok sesli müziğin beden müziği ile birleştirilmesi ile sergiledikleri

performansları etkinliğimizde büyük beğeni topladı. Hasta ve hasta yakınlarına moral veren Muammer Sun Eğitişim Korosu'na yeniden birlikte olmak dileği ile sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğum LLMBİR Derneği ile yine üyesi olduğum için gurur duyduğum Muammer Sun Eğitişim Korosu‘nu böyle güzel bir ortamda buluşturabildiğimiz için sonsuz mutluluk duyuyorum. Derneğimizin ve koromuzun nice güzel aktivitelerde birlikte olmasını diliyorum.


Aslı Koç/ Muammer Sun Eğitişim Korosu Üyesi

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page